pastrimi i organizmit

Rrënja e Lulerradhiqes – Si ta Përdorni për Pastrimin e Organizmit

Rrënjët e lulerradhiqes janë përdorur prej shumë kohësh në shumë trajtime terapeutike dhe në veçanti për problemet me mëlçinë. Sipas...

Lëng Panxhari për Shtatë Ditë për Pastrimin e Veshkave dhe Mëlçisë

Lëngu i panxharit të kuq dhe hudhrave është një kurë e vjetër popullore, e përdorur ndër breza për të rigjeneruar...

Kivi Bebe, i Shkëlqyer në Vlera

Dashamirësit e kivit ia dinë vlerat freskisë që lëngu i këtij fruti sjell në ditët e nxehta të verës. Megjithatë,...