per ditet e ftohta te dimrit

Si Të Ruani dhe Të Ngrini Fiqtë Për T’i Shijuar Në Çdo Stinë

Fiku është një frut, përtypja e të cilit është një festë shijesh dhe ëmbëlsie. Tuli i fikut, lëkura e butë...

Ushqimet Që Ngrohin Ditët e Ftohta

Kalimi nga Nëntori në Dhjetor ndikon më gjerë sesa veç tek ndryshimi i garderobës apo rritjes së faturës së energjisë...