Petulla me Molle

Petulla Me Mollë Të Pjekura Në Furrë

Petullat me mollë të pjekura janë një ëmbëlsirë e shijshme dhe e lehtë. Ato mund të përgatiten në shumë mënyra,...

Petulla Me Mollë – Të Lehta, Të Shpejta Plot Shije

Është një recetë fantastike, me një shije të lehtë, të ëmbël e që përgatitet në shumë pak kohë. Kombinimi i...