nga AgroWeb më 12 March, 2020

Pezullimi i Transporteve – Kamionët me Mallra do të Vijnë nga Italia

Prej dy ditësh transporti në vendin tonë është pezulluar pjesërisht. NDërsa me vendimin e sotëm çdo lloj transporti si brenda dhe jashtë vendit do të pezullohet deri në një njoftim të dytë. Ditën e djeshme erdhi dhe trageti i fundit me pasagjerë nga Italia ku u lajmërua se kjo rrugë do të mbyllet për momentin. […]

nga AgroWeb më 12 March, 2020

Përhapja e Koronavirusit – Cilat Janë Linjat e Transportit Publik Që Pezullohen

Në vijim të planit të masave mbrojtëse në qytetin e Tiranës, me qëllim parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, Bashkia e Tiranës njofton të gjithë qytetarët se nga dita e enjte, datë 12 mars, do të pezullohet shërbimi i transportit publik për një afat të pacaktuar. Për sa më sipër, prej orës 05:00 të ditës […]