pije tradicionale

Përse disa lloje rakie kanë ngjyrë të bardhë?

Çdo vend ka një pije alkoolike tradicionale, si për shembull Vodka në Rusi apo Tekila në Meksikë. Pija alkoolike që...

Receta Origjinale e Bozës – Pija e Shëndetit dhe Forcës

Boza shumë e dashur për shqiptarët është një pije e ftohtë tradicionale. Daton që prej periudhës së lashtësisë si një pije...

Si të Përgatisni Dhallë me Ujë të Gazuar – Plot Vlera dhe Shije të Mrekullueshme

Vera e lajmëroi ardhjen e saj me temperaturat që çdo ditë e më shumë po arrijnë majat dhe duket sikur...