nga AgroWeb më 10 Shtator, 2019

Largoni Celulitin Përmes Ushqimeve Të Duhura

Me kalimin e viteve trupi fillon dhe humbet elasticitetin dhe masën muskulore të tij, dhe kështu fillojnë të shfaqen shumë probleme të lidhura me lëkurën. Një nga problemet më të hasura tek femrat është pikërisht celuliti, ndryshe njihet si lëkura e portokallit. Dhe pse është ka i përhapur ende nuk është zbuluar një teknikë e […]

nga AgroWeb më 15 Mars, 2018

Piperi i Kuq Djegës Kundër Sëmundjeve – Si Ta Përgatisni Vetë

Cilësia më e mirë e piperit të kuq djegës gjendet tek antioksidantët që kjo erëz ofron me kaq bujari. E kujt ia kishte marrë mendja që një lugë me piper të kuq ofron shumë herë më tepër se ndjesinë e djegies. Piperi i kuq djegës është një erëz mirëbërëse e cila e ndihmon organizmin të […]