pneumolog

Pneumologu Arjan Mezini: Testimi dhe Trajtimi i COVID-19 në Çdo Spital të Vendit

Mjeku pneumolog Arjan Mezini tha për Euronews Albania se në kushtet kur kapacitetet e spitalit infektiv janë ezauruar dhe spitali...

Eksperti i Shëndetit Publik: Një Valë e Dytë e Pandemisë së Koronavirusit Është Plotësisht e Mundshme

Alban Ylli, ekspert i Shëndetit Publik thotë se një valë e dytë e pandemisë së koronavirusit është plotësisht e mundshme...