nga AgroWeb më 23 June, 2022

Djegia në Kraharor nga Urthi – Shkaku dhe Zgjidhjet më të Mira Natyrale

Ndjesia e një vale djegëse që të përshkron kraharorin është gjithnjë e pakëndshme. Po flasim për urthin, që mesa duket ka tendencën të përkeqësohet gjatë përpjekjeve për të fjetur. A e keni pyetur veten përse urthi ndizet në mbrëmje?  Nëse jeni ulur ose jeni në këmbë, graviteti ndihmon në lëvizjen e ushqimit nëpërmjet ezofagut dhe në […]

nga AgroWeb më 8 March, 2022

Pozicioni Më I Mirë I Gjumit Për Trupin

Pasi dritat fiken dhe është koha për të mbyllur sytë, ka të ngjarë të zini të njëjtin pozicion gjumi natë pas nate. Ju mund ta gjeni veten të shtrirë në shpinë, në stomak, në anën e djathtë ose të majtë. Pyetja që shpesh njerëzit bëjnë është nëse ka rëndësi pozicioni i gjumit gjatë natës. Dhe […]

nga AgroWeb më 6 January, 2022

4 Arsye Pse Fjetja Në Stomak Nuk Është Pozicioni Ideal

Çdo njeri ka pozicionin e vet të preferuar të fjetjes dhe në kundërshtim me disa besime popullore, nuk ka asnjë mënyrë “perfekte” për të fjetur. Megjithatë ka pozicione më të mira dhe më të këqija që ndikojnë në cilësinë e gjumit dhe në shëndetin tuaj. Por sa e keqe është në të vërtetë të flesh […]