PRANIA E KLORIT

Si të Pastroni Ujin nga Klori me Metoda Natyrale

Uji në Shqipëri, sipas autoriteteve është i trajtuar me klor dhe antibakterialë të tjerë dhe është i sigurtë për t’u...

Sa të Sigurta Janë Pishinat në Shqipëri – Rreziqet që Vijnë dhe si të Mbroheni

Të vendosura në periferi të Tiranës por edhe në gjithë vendin, pishinat janë zgjidhja më e shpejtë e çdokujt për...