probleme shendetesore

Mënyrat e Sakta Natyrale Kundër Ngrirjes së Qafës 

Dhimbja e qafës, mpirja dhe bllokimi i muskujve të saj është një nga problemet më të shpeshta që prek secilin...

Çfarë po Përpiqet t’ju Tregojë Trupi Nëse Duart Tuaja Janë Gjithnjë të Ftohta?

Është normale që duart të jenë të ftohta kur jeni jashtë në dimër ose në një ambient të ftohtë. Por...

7 Arsye Pse po Djersisni më Shumë se Zakonisht

Djersitja mund të ndodhë për shumë arsye dhe një nga më të zakonshmet lidhet me temperaturat e ngrohta. Megjithatë djersitja...

Si të Largoni Sheqerin e Tepërt nga Trupi – Ushqimet e Duhura

Me diabetin si një kërcënim të vazhdueshëm për shëndetin nevoja për të qënë të kujdesshëm është gjithnjë e rëndësishme. Sheqeri...

Terapia gjenetike heq nga transfuzioni 90% të talasemikëve

Të paktën 90% e pacientëve me beta talasemi, të trajtuar me terapi gjenetike, që korrigjon gabimin që qëndron në themel...