nga AgroWeb më 3 June, 2022

Era e Keqe e Gojës – Çfarë e Shkakton dhe Ushqimet që e Largojnë

Nuk ka gjë më të sikletshme se sa të takosh a të bisedosh me dikë ndërsa duke folur kupton se fryma lëshon një aromë të keqe. Është një problem i sikletshëm që prek të gjithë njerëzit. Paralajmërimi i një sëmundjeje apo komplikacioni shëndetësor, ushqimet që konsumoni dhe higjena e varfër e gojës janë tre faktorët […]

nga AgroWeb më 22 February, 2022

Tipi i Gjakut më Rezitues ndaj Sëmundjeve Tumoriale

Sëmundjet tumoriale janë kërcënuese për shëndetin dhe jetën e njeriut. Në këtë lajm do të mësoni se cilat janë grupet e gjakut më rezistente ndaj tipeve të ndryshme të sëmundjeve tumoriale. Sëmundja Tumoriale e Stomakut Njerëzit me 0 lloj gjaku, pavarësisht nëse faktori Rh është negativ ose pozitiv, ka më pak të ngjarë të zhvillojnë […]

nga AgroWeb më 7 February, 2019

Ndërhyrjet Estetike në Shqipëri – Pse Mjekët Paralajmërojnë Kujdes

Dëshira për t’u dukur bukur nuk ka vetëm kosto monetare por ndonjëherë ajo mund të shndërrohet edhe në kërcënim për shëndetin nëse nuk tregohet kujdes. Në Shqipëri, rastet e ndërhyrjeve estetike të cilat kryehen në qendra estetike dhe jo në klinika të mirëfillta po rritet nga dita në ditë. Kategoria që tërhiqet më shumë drejt […]