Proteina bimore

Farat e Linit – Sasia e Rekomanduar Ditore për të Shmangur Efektet Anësore

Farat e linit njihen për përmbajtjen e lartë të fibrave dhe për përfitimet që falin për shëndetin e zemrës. Por...

Mishi i Shpendëve Rrit Kolesterolin Njësoj Si Mishi i Kuq

Mishi i bardhë, siç është ai i shpendëve rekomandohet fort si një alternativë shumë më e shëndetshme se mishi i...

Proteinat Bimore – Pse Ju Duhet Dhe Burimet Ku Mund Ta Gjeni

Proteina është tepër e nevojshme për organizmin e njeriut por burimi i saj është po aq i rëndësishëm për mirëqenien....