nga AgroWeb më 18 June, 2022

Enët Prej Qeramike Apo Prej Gize – Diferencat Në Gatim

Nuk ka kuzhinë pa tenxhere dhe tiganë. Prodhuesit e tyre janë të shumtë dhe cilësitë dhe llojet nga më të ndryshmet. Në këtë artikull AgroWeb.org përcjell të gjitha informacionet që duhet të dini për të bërë një zgjedhje të zgjuar kur bie fjala tek enët e gatimit prej qeramike apo gize. Enët prej guri Nëse […]

nga AgroWeb më 23 March, 2022

Qeramikë, Metal apo Qelq – Si të Zgjidhni Tavën e Duhur për Çdo Gatim

Po përgatisni një kek, peshk, byrek apo patate, e përbashkëta e të gjithë këtyre ushqimeve është pikërisht tava e pjekjes. Nuk janë të pakta rastet kur duhet të zgjidhni mes modeleve të tyre dhe materialeve. A keni menduar ndonjëherë se cila është e duhura për secilën nga recetat që përgatisni? Mund të zgjidhni një tavë […]