qetesia

Ushqimet e Shëndetshme që Ju Lënë pa Gjumë Natën

Darka është vakti më delikat i ditës pasi është hapi i fundit kur trupi përgatitet për gjumë. Është e ditur...

Stresi dhe Jetëgjatësia – Sa Lodhet Zemra nga Shqetësimi i Vazhdueshëm?

Të gjithë stresohemi herë pas here, por ekspertët kanë paralajmëruar se duhet ta kontrollojmë këtë gjendje nëse duam të shmangim...

Studimi i Ri – Tingujt Që Përmirsojnë Gjendjen Tuaj Shpirtërore

Ndoshta tashmë e dinit se dalja në natyrë për të marrë pak ajër të pastër dhe rreze dielli, është e...