Qumesht i Fresket

Qumësht, Kos, Gjizë Kura për Urthin, Gastritin dhe Ulçerat

Sëmundjet e stomakut janë ndër problemet e shpeshta shëndetësore jo vetëm në Shqipëri por në mbarë botën. Djegiet e urthit,...

Qumësht, Kos apo Djathë – Cilin të Zgjidhni për Zemër dhe Kocka të Forta

Produktet  e bulmetit kanë një nam të mirë përsa i përket shijes dhe jo më kot. Mund t’i kombinosh me...

Petulla të Sheshta me Qumësht dhe Ujë – Receta e Traditës dhe Shijes

Nuk ka nevojë të themi se sa shumë të famshme janë recetat me petullat e shtëpisë. Recetat e zakonshme të...