raste te infektuar

COVID-19: Gati 10% e Rasteve të Rënda Nuk Rezultohet të Kenë Sëmundje Shoqëruese

Ditët e fundit është rritur ndjeshëm numri i jetëve të humbura nga Covid-19, që nuk kanë pasur sëmundje të tjera...

Studim i Akademisë së Shkencave: COVID-19 Nuk Është Zbutur

Një studim i mbështetur në testimin serologjik të imunitetit të popullatës, i miratuar dhe mbështetur nga Akademia e Shkencave e...