receta byreku

Byrek i Hapur me Spinaq dhe Qepë të Njoma

Byreku është një gatim i perferuar pothuajse për të gjithë ne. Ai mund të përgatitet me një larmi produktesh duke...

Byrek me Djathë dhe Petë të Gatshme

I njohur ndryshe edhe si Tiropita, kjo recetë e ka origjinën nga Greqia. Karakteristike ka shtresat e tij krokante, të...

Byrek me Mëlçi dhe Oriz – Receta e Duhur Për Stinët e Ftohta

Byreku është një recetë e cila vjen nga tradita dhe mund të marrë forma nga më të ndryshmet. Falë mbushjes...

Byrek me Kungull pa Petë – Receta e Lehtë dhe e Shpejtë

Shije e përkryer e cila nuk duhet ta lini pa provuar! Byrekun me kungull vendi ynë e ka pjesë të...