Receta e familjes

Shqeto Përmeti – Si të Përgatisni Supën me Shijen Mbresëlënëse

A do të hash e të bësh qejf? Sofra e shtruar si për mbret, pastërti e për yzmet, të tillë...

Si të Përgatisni Kokoshkat më të Shijshme në Shtëpi – Ndiqeni Këtu

Kokoshkat janë një nga kënaqësitë më të thjeshta të jetës. Ato janë shoqërueset ideale të një mbrëmjeje të kaluar në...

Supë me Lëngun e Gjelit të Detit – E Lehtë Plot Shije dhe Shëndet

Vërtet tradita na ka mësuar që mishin e Gjelit të Detit ta konsumojmë të pjekur mirë në darkën e ndërrimit...

Kek me Fruta e Arra – Ëmbëlsia e Kuzhinës Shqiptare

Një mënyrë e thjeshtë, tradicionale për të ëmbëlsuar gjithë familjen është keku me fruta dhe arra. Kjo recetë është tipike...