nga AgroWeb më 31 March, 2022

Çorba e Hasit – Receta e Malësive Shqiptare Trashëguar ndër Shekuj

Çorba e Hasit është një ndër recetat më të vjetra, të trashëguara brez pas brezi të kuzhinës shqiptare, specialitet i malësive shqiptare. Një pjatë tipike dimërore për të ngrohur organizmin në ditët e ftohta dhe të acarta. Sot, restorantet tradicionale shqiptare, veçanërisht të zonës së veriut kanë futur këtë recetë si një ndër specialitetet më […]

nga AgroWeb më 25 January, 2018

Jahni Me Presh E Mish Të Thatë – Tradicionale E Odave Shqiptare

Një gatim special, i mrekullueshëm i kombinimit të një prej perimeve më të freskëta të stinës, preshit, me një prej zahireve më të shijshme shqiptare, mishi i thatë. Një pjatë plot shije dhe vlera ushqyese gjithashtu. Ideale për ditët e ftohta të dimrit dhe fantastike në kombinimin e saj me sallata të freskëta të stinës […]