receta embelsire

Ëmbëlsirë me Sherbet Çokollate – Delikate në Shije dhe Aromë

Ëmbëlsirat gjithmonë janë perfekte dhe na shijojnë shumë. Edhe pse mjekët këshillojnë që të konsumohen në sasi të vogla, kjo...

Ëmbëlsirë me Niseshte – Receta e Veçantë me Shije Unike

Ëmbëlsirat gjithmonë i japin një tjetër pamje dhe shije drekave apo darkave në familje, AgroWeb.org ka publikuar një numër të...

Tretelina – Ëmbëslira Delikate që Duhet ta Provoni

Ëmbëlsirave është vështirë t’u thuash jo, edhe kur je i ngopur pas një dreke të plotë. AgroWeb.org për lexuesit e...