receta origjinale

Salca e Borzilokut – Për t’i Shtuar Shije Çdo Gatimi

Salca e Borzilokut është speciale me aromë fantastike, e lehtë dhe delikate, një mënyrë fantastike për t’i shtuar edhe më...

Gliko me Fiq të Egër – Receta e Ëmbël me Shije Mahnitëse

Ka shumë receta në përgatitjen e Glikove, mbretëreshës së gostisë në shtëpitë e shqiptarëve por glikoja e fikut të egër...

Mushti i Hithrës, një Vepër Arti Shqiptare

Mushti përgatitet në pesë etapa bazë: mbledhja e produktit, shkelja, shtypja, fermentimi, kthjelltësia, vjetërimi dhe paketimi. Hithrat rriten kudo në...