recete buke

Bukë pa Maja e Mbushur me Djathë dhe Patate

Plot shije dhe aromë fantasike, kjo recetë nuk është aspak e vështirë për t’u përgatitur. Dhe duke qenë se nuk...

Bukë e Mbushur me Gjizë – Shija më e Mirë

Buka e bërë vetë në shtëpi ka një shije shumë më të plotë e të thellë, ndryshe nga ato të...

Bukë të Vogla me Lajthi – Aromë Fantastike Në Kuzhinën Tuaj

Shija më e mirë e bukës është kur e përgatit vetë të freskët në shtëpi. Aromë e saj mbush të...

Bukë Shtëpie Me Miell Të Ashpër – Receta Hap Pas Hapi

Përgatitja e bukës këto kohë është bërë një domosdoshmëri. AroWeb.org për lexuesit që e ndjekin, ka postuar një larmishmëri recetash...