nga AgroWeb më 13 September, 2022

Tambëloriz – Receta e Ëmbël Veriore me Shije të Mirë

Mund ta njihni me emrin sultjash e ta keni përgatitur e shijuar shumë herë. Ama AgroWeb.org ju tregon sot si e përgatisin këtë recetë tradicionale viset më veriore të vendit tonë. Kjo ëmbëlsirë në qytetet veriore quhet tambëloriz, dhe konsiderohet një ëmbëlsirë verore. Tambëlorizi zakonisht në këto zona përgatitet për festa të ndryshme familjare. Përbërësit […]

nga AgroWeb më 26 April, 2022

Si të Gatuani Kungujt e Njomë në Mënyrë Perfekte

Të skuqur, të zier, në byrek, në tava apo gjellë duket se kungujt gjejnë vend kudo në kuzhinë. E jo vetëm si një përbërës i shtuar, por si një delikatesë plot shije i recetave. Megjithatë mënyra më e preferuar e gatimit është ajo që ju kushton më pak kohë dhe ju dhuron shije e shëndet. […]