refluksi

Pozicioni i Duhur i Gjumit për Njerëzit që Vuajnë nga Urthi

Refluksi i stomakut dhe urthi ndodhin kur acidi nga stomaku juaj arrin në fytin tuaj. Kjo mund të shkaktojë ndjesinë...

A Duhet të Konsumojnë Bulmet Personat që Vuajnë nga Refluksi

Produktet e bulmetit mund të shkaktojnë probleme me refluksin gastro-ezofageal tek disa njerëz. Bëhet fjalë për një ndër sëmundjet më...

Gastriti Nervoz dhe Djegia e Stomakut – Si Ndikon Stresi dhe Çfarë Duhet të Bëni

Të hash pa vetëdije, të mbyllesh në vete, të tentosh të kontrollosh gjithçka, këto janë disa nga sjelljet të cilat...

Ujë me Limon – Trajtimi Natyral Kundër Urthit dhe Refluksit të Stomakut

Refluksi i stomakut dhe urthi ndodhin kur acidi nga stomaku juaj arrin në fytin tuaj. Kjo mund të shkaktojë ndjesinë...

Ushtrimet Më Të Mira Dhe Më Të Këqija Për të Trajtuar Refluksin

Nëse përjetoni urth, ose refluks acidi, stërvitja e rregullt do të ndihmojë në parandalimin dhe mund të zvogëlojë ashpërsinë e...

Lëngu i Turshisë – A Ndihmon Kundër Urthit, Çfarë Duhet të Bëni

Ka të dhëna se lëngu i turshisë është një kurë shumë e mirë shtëpiake kundër urthit apo refluksit të acidit....

Gromësirat e Shpeshta – Si të ‘Përktheni’ Mesazhet që po ju Dërgon Trupi

Në pjesën më të madhe të rasteve, gromësira shkaktohet nga gëlltitja e tepruar e ajrit që nuk arrin kurrë në...