rritja e flokeve

Si të mund të përshpejtoni rritjen e flokëve – Kujdesi që duhet të tregoni

Sipas të dhënave të AgroWeb.org, mesatarisht, flokët rriten me rreth një centimetër në muaj. Një centimetër në muaj tingëllon si...

Lëngu i Qepës për Rritjen e Flokëve – A Funksionon Vërtetë?

Jo vetëm për gatim, qepët mund t’i përdorni fare mirë edhe jashtë kuzhinës. Megjithëse kanë një erë karakteristike që për...

Për Rritjen e Shpejtë të Flokëve – Trajtimi me Vezë që ju Vjen në Ndihmë

Pjesa më delikate e njëkoësisht më e ekspozuar e trupit. Siç e kemi trajtuar dhe me parë, flokët e shëndetëshëm...