Salcicet

Çfarë i Ndodh Mëlçisë nga Konsumi i Proshutës dhe Sallamit – Çfarë Rekomandohet

Konsumi i mishrave të përpunuar siç janë sallamrat, proshutat dhe salçicet, rrisin rrezikun e sëmundjeve të mëlçisë apo rezistencës ndaj...

Ushqimet me Myk – Kur Mund të Konsumohen dhe kur Duhen Hedhur

Myku tek ushqimet është një fenomen i shpeshtë që hasim në kuzhinën tonë. Zbulimi se ushqimi i preferuar ka zënë...

Salsiçet Kanë Proteina Por Ka Arsye Përse Nuk Duhet Ta Teproni

Salsiçet janë ndër produktet që konsumohen masivisht nga tryeza e shtëpisë tek fast food-et dhe restorantet. Ndonëse ka shqetësime serioze...