nga AgroWeb më 24 May, 2022

Sallatë me Fasule dhe Qepë të Freskëta – Shije e Përkryer

Me ndryshimin e stinëve edhe ushqimi duhet t’i përshtatet nevojave të organizmit. Një nga ushqimet që është prezent gjatë periudhës së vjeshtës dhe dimrit, është fasulja. Një nga arsyet më të forta se përse kjo bishtajore konsiderohet dimërore është falë sasisë së lartë të proteinave dhe fibrave që përmban. Dy nga vlerat ushqimore që i […]

nga AgroWeb më 4 April, 2022

Receta E Sallatës Me Fasule Të Bardha Dhe Ton

Kjo sallatë e lehtë me fasule të bardha të gatuara dhe ton, është një vakt i lehtë dhe i mbushur me proteina për ditët që nuk dëshironi të gatuani. Kjo është një pjatë e cila kërkon pak ose aspak gatim, gjë që e bën krejt të lehtë përgatitjen e saj edhe nsë nuk keni eksperiencë […]