sallate me panxhar

Sallata Ideale për Festa – Panxhar, Kos Dele, Arra dhe Hudhër

Nëse një rëcetë përfshin përdorimin e panxharit, shija dhe ngjyra e tij unike është e paevitueshme… kjo e bën atë...

Sallatë Me Panxhar Dhe Kopër

Panxhari është një nga perimet më të shëndetshme të nëntokës. Ngjyra e kuqe e tij pasuron gatimet ndërkohë që vlerat...