nga AgroWeb më 30 September, 2022

Sa Sheqer Duhet t’i Hidhni Kafes dhe Kujdesi që Duhet të Tregoni

Sigurisht, dita e të gjithëve nis me kafen e mëngjesit. Dikush e pi në shtëpi, dikush në kafene e dikush tjetër në zyrë. Të gjithë i drejtohemi kafesë pavarësisht kemi ngrënë apo jo mëngjes. Kafeja është një nga pijet më të rëndësishme për të nisur ditën çdo mëngjes. Ajo është transformuar në një përbërës tejet […]

nga AgroWeb më 6 August, 2021

Pse Sheqeri Është I Dëmshëm Edhe Kur Konsumohet Në Sasi Të Vogla?

Sheqeri është një element i shtuar në shumë ushqime që konsumojmë çdo ditë. Ushqimet e konservuara dhe ato të gatshmet, janë një nga fajtorët e rritjes së konsumit të sheqerit ndër vite. Duke qenë se përmban shumë kalori, sheqeri mund të shkaktojë inflamacion, gjë që mund të shkaktojë sëmundje të ndryshme. Por, kini parasysh se […]