Semolina

Mielli i Duhur për Diabetikët – Vlerat e Semolinës Kundër Sheqerit të Lartë në Gjak

Nëse vuani nga diabeti i tipit 2 ose rrezikoheni nga kjo sëmundje, atëherë me siguri jeni informuar se duhet të tregoni...

Hallvë me Miell të Ashpër dhe Shurup – Ëmbëlsira e Veçantë e Traditës

Një nga ëmbëlsirat tradicionale më të thjeshta e të shijshme që mund të përgatisni. Shija e hallvës është karakteristike dhe...