Semundje kronike

Ushqimet me Bazë Bimore që Luftojnë Tumoret – Duhet t’i Konsumoni Patjetër

Ushqimet me bazë bimore siç janë brokoli, frutat e pyllit dhe drithërat e plota janë një pjesë thelbësore e regjimeve...

4 Hapa për të Arritur Ekuilibrin e Duhur të Pehashit dhe Kujdesi që Duhet të Tregoni

Mbajtja e niveleve të duhura të aciditetit dhe alkalinës në organizëm, që ndryshe e njohim si pehashi, është thelbësore  për...

Vaksina Pfizer efektive te njerëzit me probleme kronike

Vaksina Pfizer / Biontech kundër Covid-19 është efektive në parandalimin e infeksioneve, si dhe rëndimin e gjendjes shëndetësore të personave që kanë...

4 sëmundjet kronike, që shkaktojnë nevojën e shtrimeve në spital për Covid-19

Deri tani e dimë se pacientët e shtruar në spital me Covid-19 të formës së rëndë, kanë shpesh sëmundje para-ekzistuese...