shega e eger

Shega e Egër e Shqipërisë, Fruti Plot Shëndet

Shega ose siç njihet ndryshe “molla me fara”, është një frut simbol i legjendave dhe traditave mbarë shekullore. Ky frut...

Shega dhe Diabeti – Ndikimi në Shëndetin e Zemrës

Me një pamje po aq mahnitëse dhe interesante sa kanë dhe shijen, shegët mund të quhen eliksiri i vërtetë i...