nga AgroWeb më 15 September, 2022

Pse Këmbët Tuaja Vijnë Erë të Keqe – Si ta Parandaloni Atë

Era e keqe e këmbëve mund të jetë diçka shqetësuese dhe e sikletshme, sidomos në praninë e njerëzve të tjerë. “Era e këmbëve shkaktohet nga djersa ose lagështia”, tregon Jacqueline Sutera, pediatre e çertifikuar në New York dhe New Jersey. Ajo vazhdon duke shpjeguar se era e keqe vjen si rezultat i kombinimit të baktereve, […]

nga AgroWeb më 6 May, 2022

Cilat Janë Ushtrimet Më Të Mira Për Dhimbjen e Këmbëve?

Shumë njerëz përjetojnë dhimbje në këmbë ose kyçin e këmbës. Të pasurit këmbë të forta mund të ndihmojë në zbutjen e dhimbjes dhe në përmirësimin e shëndetit dhe fleksibilitetit të këmbëve. Për këtë ka disa ushtrime të cilat mund t’ju ndihmojnë të forconi muskujt e këmbëve, të cilët ofrojnë më shumë stabilitet. Shumica e këtyre […]