nga AgroWeb më 25 October, 2022

Cilat Janë Shenjat Që Turpi Jep Kur Sheqeri Në Gjak Është Në Nivele Të Larta?

Sheqeri është burimi kryesor i energjisë së trupit tuaj, prandaj ju nuk mund të mbijetoni dot pa të. Ai luan një pjesë të rëndësishme në mirëqenien e përgjithshme dhe kur pëson luhatje, shëndeti juaj rrezikohet të preket nga sëmundjet e zemrës, veshkave dhe goditjet në tru. Simptomat e sheqerit të lartë në gjak mund të […]

nga AgroWeb më 4 October, 2022

Rritja e Sheqerit Në Gjak Gjatë Mëngjesit? – Përse Ndodh Edhe Tek Njerëzit Pa Diabet

Quhet “fenomeni i agimit” dhe ndodh zakonisht midis orës 2 dhe 8 të mëngjesit. Por përse ky fenomen ndodh edhe tek njerëzit që nuk vuajnë nga diabeti? AgroWeb.org ju njeh me arsyen më poshtë në artikull dhe se çfarë mund të bëni në këtë rast. Pse sheqeri në gjak është i lartë në mëngjes? Në […]