Shkaqet dhe Pasojat

Si Ndikon Duhani dhe Alkooli tek Shëndeti i Kockave

Pohimi që duhani dhe alkooli janë dy kombinime të dëmshme për trupin e njeriut është i njohur tashmë. Megjithatë konsumi...

Veprimet e Përditshme që Mund të Nxisin Ndjesinë e Ankthit

Në ditët e sotme çrregullimet e ankthit janë bërë mjaft të zakonshme. Edhe nëse nuk keni një çrregullim ankthi, padyshim...

Çfarë Duhet të Dini për Dhimbjen në Njërën anë të Kokës

Ju mund të jeni kurioz të dini arsyet se përse ndonjëherë në njërën atë të kokës, mbi vesh, shfaqet një...

Çfarë Mund të Tregojë Fyrja e Tepërt e Stomakut për Shëndetin

Fryrja e stomakut pas ngrënies mund të shtojë disa centimetra në belin tuaj, t’ju bëjë të ndiheni mëse të ngopur...

Era e Keqe e Gojës – Çfarë e Shkakton dhe Ushqimet që e Largojnë

Nuk ka gjë më të sikletshme se sa të takosh a të bisedosh me dikë ndërsa duke folur kupton se...

7 Arsyet Pse Zgjoheni me Hundë të Bllokuara Edhe Kur Nuk Jeni të Sëmurë

Hundët e bllokuara janë shumë të bezdisshme sidomos në mëngjes kur sapo jeni zgjuar nga gjumi. Shpesh pas këtij problemi...

A Shtuam Në Peshë Gjatë Pandemisë? – Faktet Nga Ekspertët

Shumë njerëz në mbarë botën kanë folur për pandeminë dhe shtimin në peshë gjatë karantinës. Por a është e vërtet...