nga AgroWeb më 1 July, 2022

7 Ushqimet Që Nuk Duhet T’i Blini Në Markete Gjatë Verës

Për shëndetin dhe portofolin tuaj, AgroWeb.org ju sugjeron të shmangni blerjen e disa produkteve gjatë verës. Këto ushqime mund të jenë shumë të kripura, shumë të sheqerosura ose shumë të shtrenjta.  Ato janë: Supat e konservuara Është mirë t’i keni në raft gjatë dimrit, por gjatë verës nuk është opsioni më i mirë për konsum. […]

nga AgroWeb më 12 April, 2021

Mëngjeset E Shëndetit – Çfarë Duhet Të Hani Dhe Çfarë Jo

Cilat ushqime të vijnë ndër mend kur mendon për mëngjesin? Zakonisht, një filxhan kos, një filxhan kafe dhe lëng i freskët portokalli plotësojnë pritshmëritë bazë për një mëngjes perfekt në dukje. Për fat të keq, të paktë janë ata që janë të ndërgjegjshëm mbi pasojat që disa ushqime lënë në stomakun tonë kur konsumohen me […]