nga AgroWeb më 8 August, 2022

Shenjat që Tregojnë se Veza Është e Prishur

Është një produkt i përditshëm konsumi, me të cilin nis përgatitja e mëngjesit por edhe e gatimeve të ndryshme. Por edhe vezët prishen. AgroWeb.org sjell më poshtë detajet se si të dalloni që vezët janë të prishura. Nëse e bardha e vezës ka marrë një nuancë rozë ose të kuqe, atëherë tregon se veza është […]

nga AgroWeb më 29 October, 2021

KOHA E ARRAVE – Këshillat Më Të Mira Si Zgjidhen Cilësoret Dhe Si Ruhen Gjatë

Nëse ka një produkt që shitet pothuajse gjithmonë masivisht në tregjet shqiptare padyshim ato janë arrat. Pavarësisht gatimeve të shumta ku arrat janë ndër përbërësit kryesorë, ato janë ndër produktet që na shoqërojnë gjatë gjithë vitit. Të freskëta apo të qëruara?  Por mes dilemës nëse duhet t’i blini të qëruara apo kokërr këtë produkt kaq […]