nga AgroWeb më 26 March, 2020

Mjeku Shqiptar në Itali – Fushatë për Donacione në Shqipëri

Heronjtë e ditëve të sotme padyshim janë mjekët, ata të cilët ndodhen në vijën e parë për të mposhtur këtë virus. Të shumtë janë dhe të rinjtë shqiptarë të cilët punojnë në spitalet evropiane, por dhe jo vetëm. IntoAlbania ka kontaktuar spelializantin në Anestezi, Drilon Kamishin, i cili prej disa muajsh ndodhet në Genova, përveç […]

nga AgroWeb më 26 March, 2020

Bizneset Solidarizohen. Fasoneria nga Durrësi Ofron Veshje Mbrojtëse për Mjekët

Një nismë të veçantë ka ndërmarrë një biznes fason në qytetin e Durrësit, për t’i ardhur në ndihmë bluzave të bardha në betejën e tyre me koronavirusin. Geri Çuçi, administrator i “Rita Narazani”, tha se kanë nisur prodhimin e veshjeve dhe të maskave për mjekët që po përballen me COVID-19 në spitalin Infektiv. Kanë gjetur […]