Speca me Gjizë

Tavë me Speca të Pjekur të Shtruar në Gjizë

Specat me gjizë janë ndër gatimet më të preferuara të verës. Plot aromë dhe shije të mirë, specat i japin...

Speca me Gjizë të Pjekura në Furrë – Receta e Shpejtë dhe Plot Shije

Të skuqur apo të pjekur specat janë një nga perimet që i dhurojnë më shumë shije pjatave. Gatimet më të...

Speca Turshi Të Shtruar Me Gjizë – Mënyra Më E Mirë E Përgatitjes Në Shtëpi

Fantastike për shoqërimin e gatimeve të ngrohta, shumëfishojnë shijen dhe sjellin traditën në tryezë Specat janë një ndër perimet më...