stika pishe

Vlerat Ushqyese të Stikave të Pishës për Organizmin

Stikat e pishës kanë formën e një kokrre vezake dhe kanë një ngjyrë të fildishtë ose bezhë. Ato mund të...

Supervlerat Natyrale të Stikave të Pishave

Stikat e pishave konsiderohen si një nga tipet më të çmuara të frutave të thatë me lëvozhgë. Stikat përdoren në...