nga AgroWeb më 8 November, 2022

Mënyrat Më Të Mira Për Të Kursyer Më Tepër Energji Elektrike Gjatë Ditëve Të Ftohta

Siguria në çmimet e energjisë elektrike mbetet ende një shqetësim për qytetarët në vend edhe për vitin e ardhshëm. Po ashtu rritja e përgjithshme e çmimeve ka ndikuar çdo faktor të jetës së përditshme, ndaj mënyrat e zgjuara për të ulur kostot janë gjithnjë një zgjidhje e sigurtë. Edhe pse në ditët e sotme mund […]

nga AgroWeb më 9 September, 2022

Arsyet Përse Shtoni më Shumë në Peshë Gjatë Vjeshtës

Shtimi në peshë ose jo është sigurisht një ndodhi që e përcakton ngushtë metabolizmi i çdo personi. Gjithsesi nëse keni vënë re se vetëm në periudha të caktuara të vitit keni tendencën të shtoni në peshë ka disa arsye. Studime të shumta tregojnë se gjatë periudhave të ftohta njerëzit kanë tendencën të shtojnë 5 ose […]

nga AgroWeb më 27 January, 2022

Këshilla Për Stinën e Dimrit Që Duhet T’i Ndiqni

Muajt e dimrit shoqërohen me stuhi, temperatura të ulëta dhe fenomene natyrore, të cilat mund të bëhen shumë të rrezikshme nëse nuk merrni masat e nevojshme për t’i kaluar, të sigurt dhe pa cënuar shëndetin tuaj. Pavarësisht se dimri nuk vjen papritur, shumë nga ne nuk janë të përgatitur për ardhjen e tij. Nëse do […]

nga AgroWeb më 13 December, 2021

Problemet Me Frymëmarrjen Gjatë Dimrit – Çfarë Duhet Të Bëni Kujdes

Astma është një sëmundje inflamatore kronike e rrugëve të frymëmarrjes. Ajo karakterizohet nga simptoma të ndryshueshme dhe të përsëritura si; mbajtje fryme, fishkëllima, shtrëngim kraharori dhe kollë. Këto episode mund të ndodhin disa herë në ditë ose disa herë në javë dhe veçanërisht natën. Është një patologji që prek të gjitha moshat. Sipas të dhënave të […]

nga AgroWeb më 16 December, 2020

Me Këto Ushqime Do Të Përgatisni Trupin Tuaj Për Stinën e Dimrit.

Zbuloni cilët janë ushqimet thelbësore që ju duhen për të furnizuar organizmin tuaj me vlerat e nevojshme për të ftohtin. Me ndryshimin e stinëve organizmit i duhen më shumë se sa disa rroba më shumë për të përballuar uljen e temperaturave. Një paketë e plotë që arrin të stimulojë rigjallërimin e qelizave, reduktimin e kolesterolit […]

nga AgroWeb më 20 July, 2020

Studiuesit Britanik: Vala e Dytë Këtë Dimër – Këshillat e Ekspertëve

Vala tjetër e koronavirusit në dimër ‘mund të jetë më e keqe se e para’. Mbretëria e Bashkuar mund të përballet me rreth 120,000 vdekje të reja për shkak të Covid-19 në valën e dytë thonë shkencëtarët. Të pyetur për të modeluar një skenar “të arsyeshëm” të rastit më të keq, ata parashikojnë se mund […]