stomak bosh

Mëngjeset e Shëndetit – Çfarë Duhet të Hani dhe Çfarë jo

Cilat ushqime të vijnë ndër mend kur mendon për mëngjesin? Zakonisht, një filxhan kos, një filxhan kafe dhe lëng i...

Mollë Herët Në Mëngjes – Për të Nisur Ditën Shëndetshëm

Deri më tani, kemi dëgjuar dhe besuar në shprehjen popullore: “Një mollë në ditë dhe i thua mjekut ik.” Të...