supe me leng kockash

Supë me Lëng Kockash për një Mëngjes të Shëndetshëm

Konsumi i lëngut të kockave fal shumë të mira për organizmin. Ai mund të ndihmojë me përmirësimin e shëndetit të...

Supë me Lëng Kockash apo me Lëng Perimesh – Cila Është më e Mirë?

Lëngu i perimeve dhe i kockave mund të përdoret në receta të ndryshme gatimi, si për të bërë supë por...