temperatura e duhur

Për sa Kohë Duhet t’i Ruani në Frigorifer Ushqimet që ju Kanë Tepruar

Arti i gatimit siç thotë edhe emri, është një proces sa delikat aq edhe i kënaqshëm për shumë persona. Përtej...

A Mund ta Ruani Gjalpin Jashtë Frigoriferit – Këshillat e Duhura

Si shumica e njerëzve dhe ju me siguri qe shumë prej produkteve të freskëta që konsumoni i ruani në frigorifer....

Shtatë Gabimet që Bëni Kur Skuqni Ushqimet – Çfarë Duhet të Shmangni

Kur përgatisni receta të cilat kërkojnë skuqje, ka disa sekrete të cilat duhet t’i dini për një gatim sa më...

Si të Ruani Freskinë e Qumështit Gjatë Verës Në Dy Hapa të Thjeshtë

Qumështi mund të themi që për nga rëndësia shkon baraz me ujin. Është i pranishëm në çdo shtëpi dhe konsumohet...