thinja

Si të Ruani më Gjatë Ngjyrën e Flokëve të Lyer?

Flokët e lyer janë një fenomen mëse i përhapur e tashmë jo vetëm tek gratë, por edhe tek burrat. Dikush...

Stresi dhe Thinjat e Flokëve – Si Mund të Riktheni Ngjyrën e Tyre?

Flokët e thinjura, janë një shenjë e dukshme e plakjes, që prej kohësh është lidhur me stresin e tepërt. Por...

A Thinjesh më Shpejt Kur je i Stresuar? Përgjigjen Ekspertët

Flokët thinjen kur trupi resht së prodhuari pigmentin melaninë që është përgjegjëse për ngjyrën e flokut. Bëhet fjalë për një...

Trajtimi me Rozmarinë për të Parandaluar Thinjat – Si ta Përgatisni

Pa dyshim një nga erëzat më të preferuara e aromatike të të gjithë kuzhinës. Rozmarina plot aromë, shije e shëndet...