nga AgroWeb më 18 February, 2022

Avokadot Për Bukurinë E Jashtme – Kujdesi Natyral Për Lëkurën Thonjtë Dhe Flokët

Problemet me flokët, lëkurën apo thonjtë duket sikur nuk mbarojnë kurrë dhe duan një kujdes të veçantë. E jo vetëm kaq, shpesh kujdesi ndaj vetes praktikohet edhe si një mënyrë relaksimi dhe largimit të stresit të ditës. Ndaj mënyrat se si të bëni maska e trajtime në shtëpi janë nga temat që kanë marrë hov […]

nga AgroWeb më 9 September, 2021

Thonjtë Që Rriten Në Mish – Si Të Kujdeseni Në Mënyrën E Duhur?

Thonjtë mund të rriten në mish për një sërë arsyesh, duke përfshirë këpucët e ngushta, formën e këmbës ose prerjen e gabuar të tyre. Rregulli numër një sipas këshillës së specialistëve është të shmangni formën e rrumbullakët dhe të shkurtër. Forma më e mirë është duke krijuar kënde të drejta dhe të rrumbullakëta. Kur një […]