Tiganet

Përse Ushqimet që Gatuani ju Ngjiten në Tigan – Si ta Parandaloni

Gatimi është pa dyshim një proces shumë i kënaqshëm me rezultate shumë të shijshme. Secila amvisë e ka parasysh mirë...

Gizë apo Çelik Inoksi – Cili Tigan Është më i Miri për Kuzhinën Tuaj?

Të njohësh enët e gatimit është diçka e rëndësishme, që ndihmon në ruajtjen e cilësisë së ushqimit dhe në lehtësimin...

A Mund Ta Përdorni Tiganin Për Gatimet Në Furrë?

Sipas ekspertëve të kuzhinës, të cilëve AgroWeb.org iu referohet, shumica e enëve të gatimit janë të sigurta për në furrë,...

Për Shëndetin Tuaj – Kur Është Koha që të Ndërroni Tiganin e Vjetër

Në larminë e tenxhereve dhe tiganëve që akumulohen rregullisht në kuzhinë, shqetësimet për cilësinë dhe sigurinë ushqimore, humbasin pa dashje...

A Përmbajnë të Gjithë Tiganët Teflon– Çfarë Ofron Tregu?

Enët e gatimit që nuk ngjisin janë një domosdoshmëri për këdo që nuk dëshiron të kalojë kohën duke pastruar ushqimin...

A Janë Tiganët e Aluminit Të Sigurt Për Gatim?

Kur blini tigane të reja, do të përballeni me një sërë zgjedhjesh, duke filluar nga madhësia tek materiali tek ngjyra....