Tradita e Kosovës

Byrek i Mbuluar me Kos dhe Hudhra – Traditë dhe Shije

Mantija është një gatim fantastik i shijshëm i traditës kosovare. Byrek i mbushur me mish të grirë e qepë apo...

Shampite – Delikatesa e Ëmbëltoreve të Kosovës

Një ëmbëlsirë e lehtë, e thjeshtë në përgatitje e cila të përfshin tërësisht me shijen e saj. Shampitja është një...