tradite shqiptare

Fiqtë e fundit në treg – Si të Përgatisni Reçelin me Shijen më të Mirë

Reçeli i fikut përgatitet krejt lehtë dhe është fantastik për t’u konsumuar në çdo stinë. Të gjitha llojet e reçelit...

Gliko me Patëllxhanë – Receta me Shije Mahnitëse

Tradita e amvisave shqiptare në përgatitjen e glikove është fantastike. Pavarësisht se glikotë tradicionale mbeten ajo e arrës, shalqinit dhe...

Përgatisni Qoftet E Shijshme Të Korçës Vetë Në Shtëpi

Janë të famshme kërnackat e Korçës. Tradita e tyre është e lashtë sa vet qyteti i bukur i juglindjes së...