nga AgroWeb më 4 May, 2022

Migrena – 7 Këshilla si të Kujdeseni Për Veten

Nëse keni migrenë, e dini mirë se sa të paparashikueshme mund të jenë sulmet e saj. Ndonjëherë nuk ka asnjë shkaktar të dukshëm, mirëpo në shumë raste, ndodh një kombinim faktorësh duke rritur mundësinë e një sulmi migrene. Edhe pse mund të mos jeni në gjendje të parandaloni çdo episod, ka disa mënyra për t’u […]

nga AgroWeb më 27 February, 2019

Efektet e Gazit Lotsjellës – Trajtimet e Shpejta Natyrale 

Nisur nga kërkesa të shumta të qytetarëve pranë AgroWeb.org në lidhje me trajtimin natyral të efekteve të gazit lotsjellës dhe lehtësimin e problemeve të shkaktuara prej tij, më poshtë do të gjeni disa nga mënyrat e rekomanduara nga ekspertë mjekësorë lidhur me këto raste. Djegia e syve, asfiksia, gjendje të fikti, bllokimi i frymëmarrjes, rrahje […]